...met een gift

Help ons met een eenmalige of maandelijkse gift aan Caritas Hulpbetoon om de meest kwetsbare personen uit onze maatschappij de nodige zorgen te kunnen verlenen, opdat zij niet meer in de marge van de samenleving hoeven te leven.

Dankzij jouw gift kunnen wij zorg op maat bieden aan kwetsbare individuen.

Of via overschrijving:

IBAN: BE80 7765 9023 3377
BIC: GKCCBEBB

Stort jouw bijdrage en maak een verschil!

Caritas Vlaanderen

...in je testament

Neem Caritas Vlaanderen op in jouw nalatenschap. Je vindt het een geruststellend idee om te weten aan wie uw bezittingen zullen worden nagelaten. Daarom stel je jouw testament op waarin je familie en vrienden opneemt. Via de techniek van het duo-legaat aan Caritas Hulpbetoon of Caritas Vlaanderen kan je hen een netto bedrag nalaten, én draag je bij tot een inclusieve samenleving. We garanderen je dat jouw wensen worden gerespecteerd en blijven streven naar christelijk geïnspireerde solidariteit.

Neem contact op met Lina D'Amico voor meer informatie

Lina D'AmicoLina D'Amico
T +32 (0)2 608 00 73
lina.damico@caritas.be

...met een actie

• Op school
    Ga je graag met je school aan de slag met een actie voor het goede doel?
  • Op het werk
    Wil je je met je collega's inzetten voor een goed doel?
  • In je parochie
    Organiseer je een maaltijd en wil je die koppelen aan een goed doel?
  • Of gewoon thuis met vrienden en/of familie
    Organiseer je een verjaardagsfeest of vier je een geboorte, huwelijk of jubileum? Misschien wil je je feest wel verbinden aan een goed doel? Nodig je feestgangers uit om een bijdrage te schenken aan Caritas Hulpbetoon.

Hoe ga je te werk?

• Contacteer Caritas Vlaanderen over je actie
  • Vermeld op je uitnodiging dat jouw gasten een schenking kunnen doen aan Caritas Vlaanderen.
  • Wij noteren jouw actie en bezorgen jou een persoonlijke code voor de mededeling.

Schenkers hebben vanaf een gift van 40 euro recht op belastingvermindering. We bezorgen hen dan een fiscaal attest.

...door vrijwilliger te worden

Wil je ons steunen door vrijwilliger te worden?
Hier vind je alle informatie.